Ballarina, creadora i artista independent graduada en Pedagogia de la dansa pel Conservatori Superior de dansa de de Barcelona (Institut del Teatre). S’ha especialitzat en dansa contemporània i inclusiva realitzant una residència amb CandoCo Dance Company ( companyia pionera en el treball inclusiu en dansa) a Regne Unit l’any 2010. Des de 2012 és ballarina de la companyia de dansa contemporània Oriantheatre (Paris, França) dirigida pel coreògraf iranià Mehdi Farajpour ( www.oriantheatre.com) Ha participat en diversos projectes socials com el projecte Eureka del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i la Fundació la Caixa impartint tallers de dansa a diversos centres penitenciaris de Catalunya. El 2013 va publicar el llibre “Danza Inclusiva” dins de la col·lecció Laboratorio de Educación Social (ED. UOC) dirigida per Segundo Moyano y Jordi Planella. És coreògrafa y codirectora juntament amb Albert Dueñas de la formació de dansa contemporània La mujer del carnicero i de l’Associació Innerland Projekt (Dansa, creació i diversitat). Professora col·laboradora del Conservatori Superior de dansa de Barcelona dins el projecte “Cossos diversos” i coordinadora pedagògica de l’escola de dansa EMDC Celrà ( escola inclusiva).

La seva inquietud principal és investigar i cercar noves formes de moviment a través de la diversitat fomentant que el treball inclusiu sigui una realitat al llarg del territori

Experiència professional com a intèrpret/Creadora

• Coreògrafa i intèrpret de la formació de dansa inclusiva La Mujer del Carnicero
• Des de 2012 fins l’actualitat és ballarina de la companyia de dansa contemporània Oriantheatre (Paris) dirigida pel coreògraf iranià Mehdi Farajpour.
• Del 2013 al 2018 ballarina de la companyia de dansa infantil Imaginart , amb l’espectacle Planeta KA.
• Cia. de dansa infantil Lantana. (2005/2006,Barcelona) Producció “Cerquem Verdulaires” estrenada dintre del sicle infantil “Rialles”.
• Cia. de dansa ComoDin A4(2003/2005, Barcelona). Participació al Festival Internacional de la Cultura de Sucre (Bolívia) i projecte Eureka amb diverses actuacions als centres penitenciaris catalans.
• Cia. de Dansa Kejío(Barcelona) (2000/2001), flamenc/contemporani.
• Cia. Empar Rosselló & Quentin Clemmence (Barcelona) Produccions: “El somni” ( estrenada a la Fira Internacional de Teatre de carrer de Tàrrega), y “Aigua”.(1998/2000).

Experiència professional en l’àmbit de la docència

• És coordinadora pedagògica i professora de dansa contemporània, hipopressius i dansa creativa de l’Escola Municipal de dansa de Celrà des de 2011.
• Realitza tallers de dansa inclusiva arreu del territori i col·laboracions amb la Fundació Estany i la Companyia DansCapacitats ( dansa inclusiva). Imparteix cursos de formació per a docents que volen treballar de manera inclusiva.
• És docent col·laboradora de l’Institut del teatre dins del projecte “Cossos diversos” (2018/19; 2019/20) dirigit pel Conservatori Superior de dansa dins l’especialitat de Pedagogia i l’Observatori d’arts escèniques.
• El 2018 participà amb l’Associació Innerland Projekt a “Compartides, el valor social de les arts” dirigit per Artransforma ( Queralt Prats) i Jordi Cortés, que donà com a resultat la proposta escènica Fènix estrenada al Mercat de les Flors (Barcelona), https://youtu.be/zuAjqZzs2do
• El 2015 participa a De mes verdes en maduren , projecte escènic comunitari amb persones majors de 65 anys de l’associació ESMOU, codirigit per Isidre Rebenaque CruzGaig, Neus Canalias, Laura Curbet Hosta i Adara Miret Rebenaque.
• Estiu del 2011 treballa al Centre de dia de Salut mental d’Olot on porta a terme diversos tallers de dansa amb l@s usuari@s.
• Al 2010 està en residència amb Candoco Dance Company (UK) on realitza el Teacher’s training Intensive in inclusive dance.
• Escola de dansa Laura Mas, Barcelona. Dansa clàssica, creativa i contemporània(2004/2010).
• Tallers de dansa i actuacions ( Cia. ComoDin_A4) als Centres penitenciaris de Brians, Ponent, Joves i Wadras dins del programa EUREKA del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya (2005/2006) subvencionat per La Caixa i dirigit per Marcel Bassachs, Moviment Lantana.
• Entre 1994 i 2003:Gimnàs la Sala i Rítmica Roser, lot . Classes de dansa clàssica , contemporània i gimnàstica dolça amb afectades de fibromialgia.